Bygga hus i Helsingborg, Lund eller Malmö 

Örementhus har specialiserat sig på stenhus och vi arbetar över hela Skåne och Halland. Funderar du på att bygga hus i Helsingborg, Lund eller i Malmö med omnejd så är vi redo att hjälpa dig att nå dina drömmar. Ett stenhus har väldigt många fördelar och väljer du ett stenhus från Örementhus så blir dessa fördelar än mer tydliga. Här följer några: 

  • Energisnåla hus. Vi skapar hus som är billiga i drift. I och med att vi använder oss av lättbetong så får du ett hus som har en överlägsen isolerförmåga. Värmen stannar inomhus, kylan hålls kvar på utsidan. Inomhusklimatet blir friskt och sunt, samtidigt som det bidrar till en låg energikostnad. 
  • Personliga hus. Vårt mål är att skapa ett boende och inte bara ett hus. Vi kan skapa ett hus utifrån dina egna behov, din stil och smak och efter de krav som du och din familj har. I vårt team finns arkitekter, designers och inredare som hjälper dig att hitta rätt – i varje liten detalj. Vi skapar bostäder som fullt ut är anpassade för dig! 
  • Naturliga material. Vi använder oss av naturliga material då vi bygger stenhus. Lättbetong, trä och exempelvis klinker och kakel skapar en harmonisk bostad som verkligen ger lugn och ro – utan att på något sätt kännas tråkig. De material vi använder samspelar med naturen och det gör att våra hus smälter in oavsett var de placeras. Ett stenhus från oss ska harmonisera och samspela med omgivningen – inte ta över den. 
  • Möjlighet att välja. Som kund kan du anlita oss för att skapa ett unikt stenhus, fullt ut anpassat efter dina preferenser och där en arkitekt ritar det efter din stil. Du kan även välja ett typhus. Det är en nyckelfärdig lösning där vi utgått från den breda massans behov och försökt att tilltala så många som möjligt. Detta hus är billigare, men det har samma fördelar gällande stabilitet, sundhet och den lägre kostnaden för uppvärmning och energi. 

Vi bygger hus som är stabila och underhållsfria

Våra hus klarar av alla väder. Även om det spöregnar i Malmö, blåser till storm i Lund eller snöar friskt i Helsingborg så står ett stenhus från Örementhus pall för utmaningen – detta över en lång, lång tid. Vi bygger hus även med framtida generationer i åtanke och inte bara hus för nuet. 

Den armerade putsen på fasaden klarar alla väder och behöver inte underhållas på samma besvärliga sätt som exempelvis en träfasad. Interiört får du släta, behagliga väggar som är enkla att hålla efter och som går utmärkt att förändra både genom målning och tapetsering. 

Inomhusklimatet i stenhus blir friskt och sunt. Våra stenhus är friska, de är stabila, hållbara och vackra. Vi ser fram emot att höra från dig om hur dina drömmars boende ser ut. Örementhus kan bygga det hus du drömmer om. Välkommen! 

kVARNGATAN 14b, ESLÖV

Telefon: 0413 – 170 30
E-post: info@orement.se

Postadress:
Örementhus AB
Box 29
241 21 Eslöv.

Besöksadress:
Kvarngatan 14 B
241 39 Eslöv

Öppettider:
Måndag – Fredag 7.30-16.30
Besökstid enligt överenskommelse