Bygga hus i Skåne, kontakta en husleverantör

Vi på Örementhus har specialiserat oss på att bygga rejäla, vackra och hållbara stenhus och vi erbjuder våra tjänster över hela Skåne. Genom åren har vi visat oss vara en pålitlig hustillverkare i Skåne som hela tiden levererar unika stenhus utifrån kundens krav, behov och drömmar. Vill du bygga hus i Skåne så är vi gärna med dig längs hela resan. Vi har vana att av att bygga alla typer av hus och villor – från enplansvillor till villor i två plan och hus i sutteräng. I vårt team finns inredare, designers och arkitekter som kan skapa ett hus som på ett tydligt sätt matchar dina drömmar och visioner.

Vi kan även erbjuda typhus och dessa är billigare än de hus som ritats personligt till kund. Mallen är redan färdig och du som kund kan lugnt luta dig tillbaka, se över vilket typhus som passar just dig och därefter så sätter vi igång. Örementhus kan hjälpa dig med all myndighetskontakt – från ansökan om bygglov hela vägen vidare till slutbesiktning.

Ett stabilt husföretag i Skåne

Vi arbetar alltid – oavsett vilket projekt det handlar om – efter samma mall och använder samma byggteknik. Detta ger humanare priser, det ger effektivare arbetsgång och det ger lägre driftskostnader. Kort sagt. Vi bygger hus för framtiden och vi bygger boenden som verkligen anpassas efter kundens behov, smak och stil – detta både interiört och exteriört.

Väljer du oss som din husleverantör i Skåne så får du ett stenhus som är stabilt, sunt och billigt i drift. Det är en investering. Vi använder oss av naturliga material för en bättre miljö.

Naturliga material ger vackra och hållbara hus

Naturliga material skapar en harmoni mot övrig natur – våra hus smälter in och känns aldrig malplacerade i ett område.

Som husleverantörer bygger vi energisnåla hus och det innebär att driftskostnaden blir låg. Lättbetong – som används för väggarna – isolerar bättre än andra material och det gör att värmen stannar inomhus och kylan stängs ute. Under sommaren sker det motsatta: du får en behaglig, sval inomhusmiljö där luften är frisk och fräsch.

Våra stenhus byggs även med en tanke på kommande generationer och för framtiden. De står emot alla typer av väder och de klarar av allt som naturen kan uppbringa i form av snö, regn, kraftig blåst och solsken. Örementhus är en hustillverkare som bygger boenden som du och din familj kan leva resten av era liv i.

Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med allt som behövs för att bygga ditt hus i Skåne.

Välkommen till Örementhus – ditt husföretag i Skåne!

kVARNGATAN 14b, ESLÖV

Telefon: 0413 – 170 30
E-post: info@orement.se

Postadress:
Örementhus AB
Box 29
241 21 Eslöv.

Besöksadress:
Kvarngatan 14 B
241 39 Eslöv

Öppettider:
Måndag – Fredag 7.30-16.30
Besökstid enligt överenskommelse