Bygga lågenergihus

Idag så eftersöker många billigare bostäder och hus med en lägre driftkostnad. Örementhus har specialiserat oss på att bygga lågenergihus och vi kan hjälpa dig att skapa ett boende som är billigt i drift, som är vackert, hållbart och stabilt. Huset är unikt för just dig. Tack vare att vi har arkitekter, inredare och designers i vårt team så kan vi skapa unika hus som anpassas fullt ut efter dina behov, din stil och smak och efter dina krav. 

Vi kan även erbjuda typhus. Dessa är nyckelfärdiga och skapade efter de vanliga behov som finns hos gemene man. Husen är vackra, funktionella och ger samma låga energiförbrukning som de arkitektritade hus vi designar. 

Örementhus skapar framtidens hus och vi gör inte bara hus: vi bygger lågenergihus som står sig långt in i framtiden och som även kommande generationer kan använda. 

Vill du ha ett lågenergihus – välj en erfaren tillverkare

Vi använder oss av samma byggteknik oavsett vilken husmodell vi bygger. Det ger bättre priser, det ger lägre driftkostnader och det ger stabilare byggnader som både är sunda att leva i och som är vackra att se. 

Ett hus från Örementhus är byggt i sten och vi använder oss även i övrigt av naturliga material. Väggarna byggs i lättbetong och det är ett naturligt material som isolerar på ett överlägset sätt. Det är förklaringen till den lägre energikostnaden som kommer på köpet. Värmen stannar inomhus, kylan stängs ute och du som husägare får ett friskt, sunt och behagligt inomhusklimat – utan risk för att utveckla exempelvis allergier.

Din räkning för energi blir lägre och du gör en investering både i dig själv, din familj och i den egna ekonomin om du väljer ett stenhus från oss. 

Vi är med dig längs hela vägen. Örementhus kan hjälpa dig från start till mål och vi kan bistå med hjälp gällande all kontakt med myndigheter – vid ansökan om bygglov exempelvis. Genom att anlita oss som tillverkare för ditt lågenergihus så får du en pålitlig, erfaren partner som har kunskapen och en känsla för minsta detalj. Det hus vi bygger åt dig är det hus som du kan leva i resten av ditt liv. 

Välkommen till Örementhus – ett stensäkert val!

kVARNGATAN 14b, ESLÖV

Telefon: 0413 – 170 30
E-post: info@orement.se

Postadress:
Örementhus AB
Box 29
241 21 Eslöv.

Besöksadress:
Kvarngatan 14 B
241 39 Eslöv

Öppettider:
Måndag – Fredag 7.30-16.30
Besökstid enligt överenskommelse