Bygga stenhus

Funderar du på att bygga hus? Varför inte välja ett stenhus från Örementhus? Vi erbjuder oss att bygga stenhus av alla storlekar och modeller – sutteräng, enplansvillor, hus i två plan och villor i 1.5-plan – och vi gör det med samma fokus på kvalitet och hållbarhet.

Ett stenhus innebär ett stabilt hus som står sig under en lång, lång tid och som klarar av alla tänkbara väder. Till detta så kommer ett minimalt underhåll och ett hus där du som boende får en låg energiräkning. 

Väljer du att bygga ett stenhus med vår hjälp så kan du antingen göra detta utifrån färdiga mallar – typhus – eller låta oss hjälpa dig från start till mål. Vi har arkitekter, designers och inredare i vårt team som kan hjälpa dig att bygga dina drömmars hus både sett till interiör och sett till fasadens färg och utseende. 

Vi bygger stenhus i städer som Helsingborg, Lund och Malmö

Örementhus har lång erfarenhet av att bygga stenhus och vi arbetar över hela Skåne. Oavsett om du ska bygga ett stenhus i Helsingborg, i Lund eller i Malmö så är vi företaget för dig.

Vi arbetar med dig från start till mål och vi kan hjälpa dig med frågor gällande myndighetskontakter rörande exempelvis bygglov, startbesked, tekniska samråd och vidare till slutbesiktning och inflyttning. 

Vårt sätt att arbeta är unikt. Vi vill skapa ett boende och inte bara ett hus. Du som beställare ska fullt ut kunna påverka och anpassa huset efter dina behov, din stil och din smak. Våra arkitekter och designers kan skapa exakt det boende du alltid velat ha. 

Bygga stenhus – vilket pris kan jag räkna med? 

Kostnaden för ett stenhus är varierande och beror på faktorer som storlek, materialval invändigt och hur mycket arbete som krävs för att förbereda marken för att gjuta plattan. Därför är det svårt att säga en exakt kostnad på förhand. Örementhus har emellertid en fördel sett till priset.  

Vi har nämligen även typhus i vårt sortiment. Det innebär att huset är färdigritat och redo att byggas direkt enligt en färdig mall. Dessa stenhus är billigare än de hus som ritas och planeras från grunden och utifrån dina önskemål. Det handlar emellertid fortfarande om hus som verkligen är genomtänkta, vackra, funktionella och sunda att bo i. Skillnaden ligger i att vi använder oss av samma byggteknik och att priset därigenom blir lägre. 

Kontakta gärna oss om ungefärliga priser och för mer information kring vad som kostar och hur mycket. 

Ett stenhus är sunt, hållbart och ger lägre kostnader

Vi använder oss av naturliga material i samband med att vi bygger stenhus. Väggarna byggs av lättbetong – ett material som är flexibelt och formbart – och det är något som ger en överlägsen isolerförmåga. 

Värmen stannar inomhus – kylan stängs ute och du får på köpet ett hus med som ger dig en lägre energiförbrukning. Inomhus så väljer vi golv av trä eller klinker och kakel i kök och badrum. Naturliga material skapar en naturlig skönhet och ger en friskare samt sundare inomhusmiljö. 

Vi bygger stabila, välmående och sunda hus som du och din familj kan leva resten av era liv i. Våra hus byggs inte enbart för nuet – de håller långt in i framtiden också.

Välkommen till Örementhus – när du vill bygga stenhus till ett bra pris!

kVARNGATAN 14b, ESLÖV

Telefon: 0413 – 170 30
E-post: info@orement.se

Postadress:
Örementhus AB
Box 29
241 21 Eslöv.

Besöksadress:
Kvarngatan 14 B
241 39 Eslöv

Öppettider:
Måndag – Fredag 7.30-16.30
Besökstid enligt överenskommelse