Vi bygger stenhus i Höllviken och Vellinge

Örementhus är ett familjeföretag som byggt stenhus över hela Skåne och Halland. Vi arbetar med samma byggteknik oavsett om vi bygger hus i sutteräng, en villa i enplan, ett tvåplanshus eller en villa med 1.5 plan. Det gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar, att vi kan arbeta snabbare och att de stenhus vi bygger blir friska, sunda, stabila och hållbara.

Dessutom så är ett stenhus från Örementhus alltid ett hus som ger en lägre kostnad för energi. Väggarna byggs av lättbetong och det ger en exceptionell isolerförmåga som leder till en lägre kostnad för uppvärmning och energi. Detta utan att påverka inomhusklimatet negativt. Tvärtom – ett stenhus från Örementhus borgar alltid för ett friskt, sunt boende där luften alltid är ren och fräsch. Vill du bygga ett stenhus i Höllviken så är vi ditt bästa alternativ. 

Välj ett stenhus

Vi kan bygga ditt drömhus oavsett var i Skåne du bor. Vill du bygga ett stenhus på din tomt i Vellinge så är det inga problem – och det är heller inga problem med hur omgivningen och naturen ser ut. Örementhus jobbar alltid med en tanke på naturen. Våra hus ska smälta in och harmonisera med omgivningen – de ska inte ta över den. 

I och med att vi alltid använder oss av naturliga material i samband med att vi bygger så är våra hus stabila och lätta att anpassa både sett till färg och form. Du får ett hus som passar i den omgivning du lever i. 

Vi bygger ett boende – inte bara ett hus

Väljer du att gå vidare med Örementhus så får du ett boende och inte bara ett hus. Vi utgår alltid från dina behov, din smak, din stil och dina krav på vad som ska finnas i ett hus. Tack vare lång vana och expertisen från arkitekter, inredare och designers så kan vi skapa hus utifrån varje beställares unika preferenser. 

Du berättar vad du vill ha – våra arkitekter och inredare påbörjar arbetet med att skapa dina drömmars hus och vi bygger det år dig. En smidig process som ger ett hus som även håller för framtida generationer. Våra stenhus klarar alla typer av väder och står emot tidens tand. 

Örementhus kan även erbjuda dig typhus. Det är ett nyckelfärdigt stenhus vars design anpassats för den stora massans behov, tycke och smak. Du får ett vackert, funktionellt hus – med samma låga energikostnader – till ett billigare pris. 

Din expert i Höllviken och Vellinge

Oavsett vilket hus du väljer så är vi med dig längs hela resan. Från vårt initiala, kostnadsfria möte, vidare till bygglovsansökan och hela vägen till slutbesiktning och inflytt. Vi ger goda råd, vi informerar och vi låter dig vara med och påverka. Det är ditt hus vi bygger. För oss är det självklart att du ska vara med på tåget. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att skapa det boende du önskar i Höllviken eller Vellinge. Välkommen till Örementhus!

kVARNGATAN 14b, ESLÖV

Telefon: 0413 – 170 30
E-post: info@orement.se

Postadress:
Örementhus AB
Box 29
241 21 Eslöv.

Besöksadress:
Kvarngatan 14 B
241 39 Eslöv

Öppettider:
Måndag – Fredag 7.30-16.30
Besökstid enligt överenskommelse