Stenhus har många fördelar

Varför bygga ett stenhus? Vi skulle snarare fråga varför inte! Ett stenhus är ett perfekt val både sett till utseende, hållbarhet, stabilitet och sett till det ekonomiska. Väljer man att bygga ett stenhus så får man ett hus som står pall för alla väder, som passar in i alla miljöer och som har en förmåga att skapa ett billigt boende. 

Örementhus är experter på stenhus och vi kan skapa exklusiva sådana som verkligen anpassas fullt ut efter våra kunders behov. Våra exklusiva stenhus ritas av arkitekter och där interiören skapas av designers och inredare. Vi strävar efter ett tätt samarbete med våra kunder. Målet är att bygga boenden där varje liten detalj står i fokus och där vi – tillsammans – arbetar oss igenom alla krav, behov och de personliga preferenser som kunden har. Genom detta så skapar vi mer än bara hus: vi skapar boenden. 

Välj arkitektritade stenhus eller nyckelfärdiga stenhus

Örementhus har genom åren byggt hus av alla storlekar och i alla tänkbara modeller. Vi kan visa upp referenser från sutteränghus, enplansvillor, hus i två plan och villor i 1.5-plan. En detalj som skiljer oss från andra husleverantörer är att vi använder oss av samma byggteknik oavsett vilket hus vi bygger. Det ger oss en fördel i att huset går snabbare att bygga, att det blir stabilare, att det blir sundare och att du som kund får ett hus som blir väldigt billigt i drift. Detta tack vare att de stenhus vi bygger ger en lägre energiräkning som en följd av utmärkt isolering. 

Du kan även välja de typhus vi erbjuder. Ett typhus är de nyckelfärdiga stenhus vi skapat och dessa är billigare än vad våra arkitektritade hus är. Det är emellertid inte tal om att husen i fråga inte är en bra lösning. Tvärtom. Det handlar fortfarande om exklusiva stenhus som ger väldigt många fördelar. Skillnaden är att vi utgått från den stora massans smak, stil och behov då vi skapat husen. Ett arkitektritat hus utgår enbart från den enskilde kundens specifika behov. 

Naturliga material ger sundare bostäder

Vårt mål är att skapa boenden för framtiden. Genom att använda naturliga material så bidrar vi dels till en bättre miljö och dels så blir även husen vi bygger hållbara, stabila och kommer med ett minimalt underhåll. 

Våra hus ska smälta in i omgivningen och harmonisera med den natur som finns runt omkring. Så skapas trivsel och så skapas bostäder som står sig långt i framtiden. 

Örementhus ser till varje detalj och vi är gärna med dig längs din resa mot dina drömmars bostad. Kontakta oss redan idag så börjar vi skapa det exklusiva stenhus du alltid drömt om. Välkommen till Örementhus.

kVARNGATAN 14b, ESLÖV

Telefon: 0413 – 170 30
E-post: info@orement.se

Postadress:
Örementhus AB
Box 29
241 21 Eslöv.

Besöksadress:
Kvarngatan 14 B
241 39 Eslöv

Öppettider:
Måndag – Fredag 7.30-16.30
Besökstid enligt överenskommelse